My Cart:  0 Item(s)

Ryhmät

Scarpa F1 Wmn Manual Laskettelukengät Arctic Blue / Purple Naisten,scarpa hiking boots australia,tyylille ja eleganssille

€593.00  €177.90Säästä: 70%
  • Malli: Scarpa 00367
  • 7748 Kpl varastossa
  • Scarpa F1 Wmn Manual Laskettelukengät Arctic Blue / Purple Naisten,scarpa hiking boots australia,tyylille ja eleganssille

Valitse:Määrä

Scarpa F1 Wmn Manual Laskettelukengät Arctic Blue / Purple Naisten,scarpa hiking boots australia,tyylille ja eleganssille_checkout
scarpa freedom din sole Scarpa Naisten laskettelukengät Laskettelukengät , Scarpa F1 Wmn Manual Laskettelukengät Arctic Blue / Purple Naisten,scarpa hiking boots australia,tyylille ja eleganssille scarpa t4 vs scott excursion,muotia nettikaupasta
F1 EVO WMN on suunniteltu tarjoamaan saman suorituskyvyn F1 EVO, kaikkia naisten Alpine touring hiihtäjiä. F1 EVO WMN on Intuition thermoformable liner, joka on suunniteltu ja rakennettu erityinen nainen viime tarjota sinulle parhaan istuvuuden ja hiihto suorituskykyä.
Shell / Cuff: Ensisijainen Hp Polyammide
Tongue: Pebax®
Soljet: 2
Sole: Ufo Evo Scarpa® / Vibram®
Paino: 1080 Gr. (25)
Koko: 21,5 27
Sidonta: TLT (optimoitu Tavalliset Pivot 6mm)
Inner boot: Pro Flex Evo
SCARPA irrotettavat olkaimet
Velcro® hihna sulkeminen tarjoaa parhaan kääre on Pebax Tongue, sillä on taaksepäin koukkuhihnaa pidike, joka voidaan poistaa tarvittaessa.
FBC Fast solki sulkeminen
FBC FAST solki sulkeminen
Yksi vain solki ja tarranauhalla kanssa viittaavan graafisen, joka takaa nopean ja tarkan sulkemiseen. Vain solki, ja jatkaen samaa tarrakiinnitys, sinulla on kaksi erilaista kohtauksia soveltuu sekä ylämäkeen ja alamäkeen, yhden ja uniikista.
BOA sulkemismekanismi
BOA sulkujärjestelmä
BOA sulkujärjestelmä tarjoaa sulkeminen ja juuri sopivaksi maksimaalisen mukavuuden ilman paineita pistettä. Jokainen klikkaus vastaa 1 mm jännitteensäätö. Kun tarkistetaan ja lukitaan paikoilleen, BOA sulkujärjestelmä ei vähennä sen lukitus voimassa, vaikka monen tunnin käytön.
Carbon Core Technology
CARBON CORE TECHNOLOGY
Voimansiirto ja anti vääntö valvontaa. Kehittynyt teknologia maksimaalisen suorituskyvyn. "Suksen rungon EVO Technology" on hiili insertti, joka on yli ruiskutetaan kuoren jäykistää käynnistyksen ja parantaa lähetyksen valta suksen koko pituudelta boot kuori. Lisääntynyt tehoa korkean suorituskyvyn.
F1 Tongue
EVO TONGUE
"EVO kieli" in Pebax on geometrinen ja erityinen muotoilu mediaalinen flex alueella. Joustava yläreuna mahdollistaa helpon istuvuuden ja luonnollinen kävely.
Axial Alpine Evo
AXIAL ALPINE EVO
Aksiaalinen Alpine EVO merkitsee uuden standardin Alpine touring saappaat, tutkittu on paras kannalta keveys ja mukavuutta. Yhdessä "EVO kieli", järjestelmä takaa parhaan tuloksen.
X Cage F1
X CAGE EVO
Alkuperäinen X muodon suunnittelu takana ranneke omistettu rakenne, on saanut eri geometrinen suunnittelu mutta vakio paksuus. Sen avulla voidaan saada rakenteen jäykemmäksi lisäämättä painoa ja vähentää vääntöä pituusakselilla.
forma
KESTÄÄ
Innovatiivinen viime erityisiä modernin Alpine touring aktiivisuutta nähdyn kehitys rodun toiminnan viimeinen. Geometria on luotu mukaan sulkemismekanism, ja se takaa hyvän mukavuuden istuvuuden ja tarkkuutta kun hiihto.
Quick Step in
QUICK välivaihe INSERT
Quick Step In insertin kanssa Fitting Indikaattorit System (FIS®), näyttää missä astua sitova nopeasti ja helposti, jopa syvässä lumessa. Quick Step in insertit ovat 70% helpompi sisäänkäynti (verrattuna perinteisiin insertit). Self ohjaava lovia (tai "siivet) yksinkertaistaa huomattavasti sitovia merkintä.

Jos etsit hiihtovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu Scarpa osto Suomi:aan. Scarpa:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla hiihtotuotteilla on täysi Scarpa:n takaama takuu. Valitse yksi Naisten laskettelukengät kategorioista ja tutustu laajaan Naisten laskettelukengät tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Scarpa F1 WMN Manual on paras tuote hiihtotavoitteidesi saavuttamiseksi.
Scarpa - Naisten laskettelukengät - Laskettelukengät,Taitotaso: edistynyt-ammattilainen,Paino: 1000 - 1200 g,Jakautuminen: pikavapaalasku

Scarpa F1 Wmn Manual Laskettelukengät Arctic Blue / Purple Naisten,scarpa hiking boots australia,tyylille ja eleganssille
Copyright © 2017 www.blogsdocariri.com. Powered by blogsdocariri.com